13.1.16

FOCACCIA BUNS

For et par uger siden lavede jeg disse focaccia boller, og de var intet mindre end super lækre. De er perfekte til den lille sult, og når man ikke lige magter noget tungt mad. Opskriften på dejen er som følgende: 25. g. gær, 3 dl. vand, 1 spiseskefuld olie, 1 teske salt, 1 dl. grahamsmel, 1 dl. durummel og 5 1/2 mel. Derefter så lad dejen hæve i en times tid, så de kan blive store og bløde. Herefter kan man tage alt, hvad man lige lyster ovenpå. Jeg tog noget tomatsovs, oregano, kyllingestrimler og ost på. Bon appétit.

A few weeks ago I made these delicious focaccia buns and they tasted pretty good! They're perfect for when you're not entirely hungry but up to a little snack. This is the recipe on the dough: 25. g. of yeast, 3 dL of water, 1 tablespoon of oil, 1 teaspoon of salt, 1 dL of wholemeal, 1 dL of durum wheat and 5 1/2 dL of flour. Leave the dough for an hour so it has the chance of rising to get big and soft buns. You can add whatever you want on top of the buns but I added tomato sauce, oregano, strips of chicken and cheese. Bon appétit. 

1 comment: