5.2.13

Homework

I morgen rejser jeg til Tyrkiet, da jeg skal deltage i et karatestævne der, og jeg glæder mig fucking meget. Hehe, sorry at jeg bander, men glæder mig det gør jeg altså :-D Jeg rejser med en masse andre, som er lige så spændte som jeg, så tror og håber på, at det kun kan blive godt. Derfor er jeg selvfølgelig nødt til at lave nogle lektier i forvejen, som jeg har foretaget mig i dag (med lidt ekstra godter til, som I kan se.)
Og mht. til blogging, så har jeg da arrangeret nogle indlæg til jer, så der vil ikke være helt øde her på bloggen. Lige så snart jeg kommer hjem, vil jeg selvfølgelig svare på jeres kommentarer! Hav det godt.

Tomorrow I'm heading to Turkey to compete in a karate competition and I'm so fucking excited. Hehe, sorry about the cursing but I truly am :-D I'm traveling with a bunch of other people, whose just as excited as I'm so it can only turn out to be good. Therefore I'm forced to do homework ahead, so that's what I'm doing by now (with some goodies, as you might see on the pictures.)
As regards the blogging then I've arranged some posts for you, so there won't be quite here on the blog. As soon as I come home I'll of course reply all of your comments! Take care lovely people.

6 comments:

 1. My best wishes for your competition!

  XOXO
  http://wildhearttts.blogspot.com.es

  ReplyDelete
 2. Held og lykke med dit stævne :-)

  www.simonie.dk

  ReplyDelete
 3. Ååårh, hvor spændende! Good luck <3
  http://camillakolby.blogspot.dk

  ReplyDelete
 4. Åh, det lyder interessant! God tur :)
  Hvis det kan friste, så har jeg en giveaway kørende i samarbejde med Miinto: http://www.amydyrholmkristiansen.dk/2013/02/m-i-i-n-t-o-g-i-v-e-a-w-a-y.html :-)

  Knus fra Amy <3

  ReplyDelete
 5. Fedt at du dyrker karate! Held og lykke! :)

  http://anna-smiler.blogspot.dk/

  ReplyDelete
 6. Super fed blog!

  Huge hugs http://www.gittemary.com/
  https://www.facebook.com/ThePictureOfMary
  http://www.youtube.com/Gittemary

  Please be sure to enter my fancy give away!

  ReplyDelete